Computer Sweden

Molnleverantörernas bästa strategi - att lugna kunderna

"Dags att ta tillbaka makten från molnet"

Språkwebb
Ordlistan | Frågor och synpunkter | CS språkregler | Språklänkar | Språksamt

» Startsida

OrdlistanA B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö #

Sökning på moronosphere

moronosphere - den del av internet som befolkas av fördomsfulla och hatiska dumskallar. Jämför med teh internetz och cyberchump. (Om moron, se Wikipedia (*).)Förekommer i följande beskrivningar:

cyberchump - cyberpucko, cybertönt, cyberjöns - dum och lat person med internetanslutning. Ett cyberpucko tror på allt som står på internet (teh internetz), och tror att faktakoll betyder att klicka på en länk. - Se denna artikel av författaren Andrew Vachss. - Se också moronosphere och teh internetz.

internetz - ibland även teh internetz (ska vara teh) - sarkastisk eller raljant beteckning på internet. Till exempel "I read it on teh internetz" - ett ironiskt sätt att antyda att internet inte alltid är en tillförlitlig kunskapskälla samtidigt som man raljerar med de dumma stackare (cyberchumps) som tror på allt som står på internet. - Även innerwebz. - Se också moronosphere och tinterweb.
Tidningen

Computer Sweden är Sveriges ledande it- tidning som publicerar nyheter varje dag på webben och varje torsdag i ett fullmatat pappersnummer.

Chefredaktör och ansvarig utgivare: Jörgen Lindqvist
Prenumerera på CS

Gratis nyhetsbrev
Alla nyheter direkt i din mejl
Kontakta oss
Prenumerationsärenden:
computersweden.se/info
eller ring 08-799 62 35.

Ring
till 08-453 60 00.
Skicka gärna e-post till: cs@idg.se

Postadressen är:
Computer Sweden 106 78 Stockholm